thanks for visiting

Friday, November 26, 2010

off topic..

ok..hari ni nk off topic jap..
oh mission 30 hari..!!
hari ni ko rlax jap ekk..
actually tadi masa aku tngah bersuka ria surfing tenet smbil tnggu ayah dtg ambik..
aku terjumpak pulak soklan2 yg agak lbih kurang mnarik kat formspring..
emmm..nak jawablahhh..



What website do you spend the most time on?

facebook..typical kan..??ahah

What's the furthest you've ever traveled?
n.sembilan ngn melaka mana lagi jauh..??

If you could attend any concert, what would it be?
suju's concert of cos..mau tnya lagi kaa

Who's the smartest person you know?
my lecturer..ahah

If you could change your name, what would you change it to?
tak nak ubah nama..husna sedap apa..penat mak ayah aku bukak kamus dwan bahasa carik nama sesedap tuhh..eheh

Would you rather swim in a pool or the ocean?
aku tak tau berenang..wah3 adess..kantoi pulakk

Are you more of a talker or more of a listener?
i'm a communication student..so..a talker or a listener..it should be obvious rite..??

Would you rather be rich or famous?
both..ahah

How many languages do you speak?
1 setengah

Cats or Dogs?
dua2 pon tak

If you could ask George W. Bush one question what would it be?
"kau apa masalah..???"

What was the worst place you've traveled to?
zoo..

If you had to throw away either your TV or your computer, which would you choose?
TV..tnpa ragu2..ahah

What one thing are you exceptionally bad at?
sports..tak suka sukan..tak suka lari2..lompat2..peluh2..

If you were stranded on a desert island, which one person would you bring with you?
chef wan..???heh..apa yg pnting aku boleh makan

Do you believe in God?
of cos..i'm a muslim n i'm proud

What was the best job you've ever had?
cikgu tusyen..besttttttttttttttttttttt

Would you rather own a luxury yacht or a private jet?
nak dua2 boleh..????(bwat muka comel)

Are you a morning or night person?
apa maksudnya tu..??huh..?

What was your first paying job?
waktu form 5..dapat gaji lpas jadik mc..best gilakk

What was the last book you read?
antropologi sosiologi...yeaaaaaaaaaaa..exam da habes..!!

If you could wake up as anyone tomorrow, who would it be?
lee teuk's wife..??ahahha

leeteuk said : "saya akan berkahwin dengan sorang minah dari Malaysia ni tak lama lagi..i love husna so much..so..restuila prkahwinan kami.."

husna said : husna..berangan la selagi kau termampu..ahah

Thursday, November 25, 2010

Day 08- Short term goals for this month and why.

short term goals 4 dis month..????


okkkk..mmandangkan..hari ni secara rasminya..aku dah habes sem 1
dan secara rasminya aku start bercuti..
soooo..short term goal aku untuk bulan nihhh..

= nak habeskan tngok smua drama n movie yg ada dlam lptop aku..!!!!!


oh yeahhhhhh..!!!!!!!!!!!!





yoo hee the witch

romantic prince


personal taste

dan banyak lagiii..
wa3..busy nih cuti nihhh..ahaks
roger..



Wednesday, November 24, 2010

Day 07- A picture of someone/something that has a big impact on you.

dy mmg bagi impact yg cukup2 besar kat aku...
persoalan dy..
perlu ke aku ltak gmbar dy..????
ok..honestly..aku takda gmbar dy..
weird huh...???
when u don't even have a pic of someone that has a big impact on u..
ok..aku mmg takde gmbar dy..
sebab..???
sebab dy je yg bagi impact yg besar sngat besar kat aku..
tpi aku..mybe tak pnah bagi apa2 impact pon kat dy..
dengan kata mudah..
dy tak tau yg dy dah bagi kesan yg sangat mndalam kat aku..
ksan apa..???sangat banyak..tak cukup 10 page klau aku nk taip..
mybe sblom aku smpat taip smua..jari aku dah sakit2 dulu..
n air mata aku mybe dah meleleh2 laju..
so..kat sini aku ltak gmbar those yg bgi aku strength utk lupa dy 
n semua ksakitan n kperitan yg datang bersama dia..

heh..SUJU lagi..apaper laa..HUSNAA..go!!..ko boleh lari dari dy kann..???









Day 06- Favorite super hero and why?

SUPERMAN..???



BATMAN..???



SPIDERMAN..??



or even hero malaya CICAKMAN..??



hmmmmm..sbnarnya..bnyak2 superhero2 kat atas nihhh..stu pon aku tak minat...
ok..ni nk crita super yg tader la hero sngat yg skang ni aku dok GILA..
SUPER JUNIOR...ahaks..super jugak kan..???
okk..aku mmg GILA kat dyorang ok..
aku pnya lptop dah nk mletop dngn dyorang punya show..live n mv smua..
fine..laugh all u want..ckapla aku tak matured..
but i'm really into them..
huhhhh..i think i've fall in love..
ahhaha..husna corny..








ok..
mybe dyorang tak kuat mcm abg superman
tak tough mcm pkcik batman..
tak hensem mcm abg spiderman
n takde lidah pnjang2 mcm hero malaya si cicakman..
but they make me smile..
they make me laugh..
they make me cry..
n i can't stop smiling bcoz of them..
i can't stop laughing bcoz of them..
n i even can't stop crying bcoz of them
tu pon da ckop bwat dyorang jdik my only favourite super..
SUPER JUNIOR....

**ahahhaha..husna corny..cheezy..**

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.

PULAU JEREJAK..

hmm..ok..aku pgi pulau jerejak ni hari tu sbab aku terlibat dngan program USM under PERKIM USM..program bersama saudara baru...best sangat2..bnyak bnda ktorang dapat.bila pgi sana..dngar pngalaman2 mualaf2 camana dyorang boleh convert....prasaan dyorang yg sangat2 bersyukur dapat jumpak dengan ISLAM buat ktorang rasa..ktorang yg dari sejak kluar dari perut mak dberi title ISLAM ni pon..tak seISLAM dyorang..sangat2 kagum dan sangat2 envious...

aku..akak perkim nihh..dngan encik presiden perkim


*p/s: dia kata A picture je kan..ok..settle..malas nk upload bnyak2..heh..tngah berada di tahap kmalasan tertinggi nihhh

Day 04- A habit that you wish you didn’t have.

sebenarnya..aku ada satu habit yg rmai yang tak tau..
cuma orang2 yg terdekat je yg tau..
ishhhh..perlu ke aku ckap kat sini..??
hmmmmm..ok. aku ckap..tpi jngan bgitau orang tau..???
*aku kuat mngigau..*

heh..sbenarnya..aku baru je mngakui hakikat ni..walaupun dah lama orang bagitau kat aku..
first time aku dngar bnda ni..masa tu aku aku form 1..kat hostel
akak2 bilik aku cakap..aku mngigau masa tidor..bkan takat mngigau je..siap bangun berjalan lagii..
ishhh..seram u..
tpi masa tu..aku ingat akak2 tu..saja je nk knakan aku..sbab hari tu..april fool..
tpi..skarang nihh..roomate aku pon slalu dngar aku ngigau..hmmmmmmmm
hadoiiii..i really wish that i dont have dis habit..
bkannya hape..
karang nnti klau aku mngigau tersebut nama pakwe..tak ke terkntoi dngan mak ayah aku..eheh..
tpi...aku cuma mngigau bila aku penat n bila aku sakit..
pndek kata..pnyakit kuat mngigau aku nii..tak la smpai tahap kritikal..heh..
teringat masa kecik dulu..aku mimipi mak ayah aku belikan aku bnyak gila kasut..
heh..bngun2 tidor tuu..terus aku pgi cari kasot2 yg bnyak tu kat luar rumah..n tnya mak aku mana kasut2 yg mak aku beli..??mak aku pon buat muka pelik..heh..lpas tu..bru aku tersedar yg aku mimpi je tadi..huhuhu

 bila aku boleh beli bnyak2 kasot macam nihh..??

 




Day 03- A picture of you and your friends.

yg ni kawan satu course..fathiyah..nama fb 'angah wafahafi' aku pon confuse knapa..

ni pon sama..juliana..kawan satu kos gak..masa ni..sblom ktorang gi round island..wa3


yg ni akmi..cita2 dy..nak jadik akak ipar aku..wakakaka..ok.aku gurau je

yg ni pulak cik nabilah syaza..nama fb:syaza syazaw..ok..aku tmbah skit lagi...syaza syazaw sasau..ahaks..

ok..aku rasa tkat ni dulu lahh..ni smua kwan2 yg kat USM..tu pun..ada lgi sbnarnya..cumaaku tader gmbar dyorang..nk bwat camana..orang gmbar mahal..hhuhuh..kwan2 yg kat matrik..asbkl..sab ngn sktk..jgn mrajok pulak ye..heh..u olls lain kali i ltak ok..heh..tak larat nk upload la skarng yang..

daaaaaaaaaaaaaaaaa....

Day 02- The meaning behind your Blog name.

port HUSNA melalot


the meaning of this..???

ok..aku sbenarnya sangat suka cakap..bila aku dah start cakap..haa..mula la aku mlalot2..tapi klau kat bilik..roomate aku slalu tader coz ktorang tak satu course..jdual tak sama..so..aku slalu boring sbab tader orang yg nk dngar aku cakap..ahahahha..lawak kan..so..aku mula la mlalot2 kat blog..sbab tu la nama dy port HUSNA melalot


dia ni pon tngah melalot jugak ke..???heh..

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.


ok..yg kat atas ni my recent pic..ambik masa raya haji ritu..ayah yg ambik..heh..masa ni..bru lpas habis nangis..sbab smua pic dalam kmera aku hilang..cousin aku terpadamkan smua gmbar..dahla ada gmbar yg aku tak smpat nk transfer msok lptop lagii..wah3..aku bngang GILA masa tuhh..tpi taktaw knapa tak boleh nak marah..tak reti nak marah..tiba2 melelh je air mata..lpas tu dah manangis2 tuuu..tak boleh berenti pulak tuu..smpai petang jugak la aku nangis..pnat jgakla ayah aku mmujuk..cousin yg terpadamkan gmbar aku yg biasanya bising tuu..smpai tak berani dah nk ckap ngan aku..heh..lpas tuu..trus mrajok takmau ambik gmbar dah..in the end..ni la satu2nya gmbar aku masa raya haji ri tuu..(wah3..pnjang explaination)

15 facts about me

1. aku takot kucing
2.suka baby..suka budak kecik..suka bnda2 yg cute..everytime tngok baby..terus rasa mcam nak kawin..heh..
3. gila kat SUJU..taktaw knapa..hmm..sbab dyorang cute kot..??
4.ada 12 adik beradik..???wa3..sikit tuu
5.the only daughter in family smpai aku umur 18..lpas tu baru dpat adik pompuan sorang..
6.suka makan..SANGAT suka makan..smpai mak aku slalu cakap.."husna tu..klau pasai makn..tak payah panggil.."huhuh
7.sangat cengeng..kuat nangis..tak boleh orang usik sikit..murah je air mata..tak penah lagi tak nangis bila tngok cita korea..
8.aku sngat fobia dngan haiwan yg brnama ul*r..even susah utk aku taip nama dy kat sini..tak boleh tngok dy..even tngok dlam tv skali pon..
9. tak suka pegi zoo..sbab nnti akan terjumpa u**r
10. tak suka chatting kat fb..everytime online fb..msti appear offline..
11.tak reti nak tgor orang dulu..even kalau balik rumah mak tiri aku pon..aku tak reti nak tgor adik bradik tiri aku..SANGAT tak reti..
12.aku tak reti pujuk orang..soo..jangan mrajok dngan aku..
13.tak pernah couple..wa3..ok.tipu..sekali..masa f5..tpi tu pon sbab boring..tader prasaan pon kat orang tuu..
14. aku sangat2 tak matured..btol ke..??ntah..ramai orang ckap macam tuu..
15.tak reti nak marah orang..everytime aku marah..aku end up dngan nangis je..ajar aku marah orang..???

mission possible..?????

ok...dsebabkan aku tngah boring tahap tak ingat skang nihh..aku ambik bnda nih dari sorang blogger..mcam mnarik la pulak kann..jom try nakk..???dsebabkan aku jarang gila update blog ni thap 6 bulan skali je update..aku trasa mcm nk try la pulak..heh..possible ke....???


Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02- The meaning behind your Blog name.
Day 03- A picture of you and your friends.
Day 04- A habit that you wish you didn’t have.
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.
Day 06- Favorite super hero and why?
Day 07- A picture of someone/something that has a big impact on you.
Day 08- Short term goals for this month and why.
Day 09- Something you’re proud of in the past few days.
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11- Another picture of you and your friends.
Day 12- How you found out about Blog and why you made one.
Day 13- A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14- A picture of you and your family.
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16- Another picture of yourself.
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why?
Day 18- Plans/dreams/goals you have.
Day 19- Nicknames you have; why do you have them?
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21- A picture of something that makes you happy.
Day 22- What makes you different from everyone else?
Day 23- Something you crave for a lot.
Day 24- A letter to your parents.
Day 25- What I would find in your bag?
Day 26- What you think about your friends?
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned.
Day 30- Who are you?

mood : TAK DAK mood


esok last paper...
antropologi sossiologi..
but now i'm in the mood of no mood at all..
heh..macammana tu..???
nak study tader mood..
nk makan tader mood..
nk fcebooking tader mood..
nak tngok movie tader mood..
nak SUJUing tader mood..
nk tido pon tader mood..
hadoiii..kuat sakit aku nihh..


Monday, November 15, 2010

apesal aku snsitif sangat..?????

tadi..baru lpas tlepon makk..
tnya mak ayah nk dtg ambik bila..
pastu mak cakap pkol 6..
tpi ari tu2 ayah ckap nk ambik awal..
pkol 3 dah nk gerak..
tiba2 dngar je ayah nk ambik kol 6 n mak tak ikot ambik skali..
aku nk terasa emo pulakkk...
haiiii prmpuan..
mcam2 btol..skang tngah mnahan sebak lagi nihh..
slalu mak dtg skali..
tpi hari nii..ayah sorang je..
aduhhhhhh...aku nk nangis...
tdi pon mak tnya asal suara lain..???bru bngun tido ke..???
aku diam je..
makk..anak mak nak nangis sbnarnya..
ok.anak mak mmg cengeng..nk nangis just sbab mak tak ikot ayah ambik anak mak skali..
tak relevan n rasional lgsung kan anak mak nihhh..???

buku vs suju

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
lama G.I.L.A tak update blog..
dah bersawang2 dahh..
heh..bukannya apa..
malas nak mnaip,,
heh..ada tak blog yg boleh bercakap jek..???tak mau taippppp..!!ahah
ok motif aku post something hari nihh..sbab. aku. boring.
pnatlah mngadap buku...
eceh..gaya poyo je kan..
ingat saja2 aku nk ngadap buku..???
final dowhhhh..hari ni dah 5paper..lagi 2 pper..
ok..aku mmg dah gaya loya2 nk muntah ngadap buku ni kann..mmg seronok..


BUKU VS SUJU...

wawawaawawa...
sapa suju nihh..???heh..pkwe baru..jgn jeles...ahaks
sbnarnye sjak 2 mnjak nihh..aku dah jadik teraddict ngn mamat2 mata sepet nihh..
pastu dok berabok la speaking korean dalam bilik kannnn..seronokkkk..
anyeonghaseyo..!!hotoke..na hangbokke..
daaaahhh..dah start dah..aku dah start mlallot..
oklah..sblom melallot lbih2 lagi..baik aku out dulu..
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
                                           (sweet kan dyorang..??ahaha..husnaaaaa..dah3)




Sunday, October 3, 2010

mari menggila..huh..???

2.32 pagi
and aku masih tak leyh tido lagi..
hmm..nk melalot-lalot la kat sini..
nak melalot apa ye pagi nih..???
haaaaaaaaaaaaaaaaaa...baru teringat..
2 3 hari nih..aku n kawan2 aku ttbe menggila2 nk ambik gmbar..
aku pon konfius knape..
gaya ktorang ambik gmbar tu..
macam esok dah tak jumpak dngan USM lagi dah..
ni gambar aku ngan ju..eeh..beg sape tuhh..??mcacatkan pmanmdangan je..ahahha
haaa..yg ni lak gmbar aku ngn akmi..aku slalu ngusik dy pnggil dy kak akmi..heh..sbab dy lagi tua drpd aku..heh..tua stahun je pon padahal..ju pon sama..aku slalu pnggil dyorang akak..heh..aku bkan nk usik dyorang sangat pon..tpi..aku dah lama tringin nk ada akak..boleh cerita2..crita pasal klas..crita pasal ehem bf ke..crush ke..klau crita kat abg or adik laki tak best..bukan dyorang pham pon masalah hati jiwa raga orang pompuan yg comlicated nih..ecehhh..so..bila dah tader akak tu..dpat pnggil orang lain akka pon..jadi laa..hahhah..(husna buat ayat kesian)



haaa..yg ni lagi sorang 'akak' aku..ni kak tiyah nama dy..hai..sronok btol bnyak 'akak' nihh..huhuh
cantik kan background dy..???rasanya..kat dlam usm ni..sgala tmpat pon..cantik klau nk ambik gmbar..heh..rambang mata ktorang dibuatnya..myb sbab tu la orang dok kata usm ni..u dalam taman..ok..aku stuju..agakla dlam taman..
ju..kak fifa..akmi..aku
i luv very strong la usm..!!

akmi ngan tiyah..ni kat library..mmg atder keja btoi..heh
tengokkk..kat toilet pon jadik..aku rasa blog nih..dah jadik macm blog nk mpromosikan usm jer..hahah
usm terkenal ngan pkok2 yg besar2 n cantik2..g.i.l.a.ayat mmg dah gaya laman web official usm dah nihh..hxhxhx
  
huh..???asal poko ni tak gerak2..???
ada gaya tak..??huh..??
usm-universiti dalam taman..hahha..husna cayalah..



***end of melalot***


Monday, September 27, 2010

cerita ayaq soya..

haa...
sapa yang tak kenai ayaq soya..
ni dia ayaq soya


cerita pasal air soya nih..
aku mmg suka..
sebab aku mmglah sangat suka kat ayaq soya nihhh..
klau wktu2 bulan pose tuu..
klau takdak ayaq soya..mmg tak sah..
mkan pon tak lalu..heh..
tpi...
yg sbenarnye..
aku start minum ayaq soa nihh..BERMOTIF..!!
heh..jeng jeng jeng...

al kisah..maka tersebutlah kisah..
masa aku kecik-kecik dulu..
zaman2 dok tngok crita sailormoon dulu..

masa zaman2 tu..
aku mmg tak suka sangat2 minum ayaq soya..
aku ckap ayaq soya tu..bau smacam ja..heh
pastu satgi ayah aku msti ckap
"husna tak mau ayaq soya?tak payah la..
bukan sedap ponn..tak pa la..boleh ayah minum bnyak sket.."
heh..hampeh btol..
mak aku lain pulak...
satu hari tu mak aku cakap:
"husna tau dak..klau minum ayaq soya tu nnti jadik putih..tngok..ayaq soya tu kan puteh..nnti husna minum..husna pon jadik puteh"
ha.ha.ha.ha.ha.
tanpa aku sedari..
bila dah selalu sangat mak aku ckap mcm tuu..
satu hari tu..
dengan mnutup hidung..
tpi dengan semangat yg brkobar2 utk mnjadi putih..
ade la gaya lebih kurang niii..
n akhirnya..
ayaq soya tu pon selamat je masok dlam prot aku..
dan ttiba..aku rasa ayaq soya tu..
macam sedap la pulakk..heh..

dan tu la cerita dy..
heheh..
smpai skarang kot aku minum ayaq soya..
tpi yang pelik nya..
tak putih2 pon..
hahahh..
heh..entri tak bermotif..!!




hati..kenapa kau mcm ni..???

aduh hati..sabarlaa..
hati..
knapa kau selalu camni..
hati..
asal ko cengeng sangat..??
hati..
knapa kau kena rasa sakit..??
hati..
boleh tak ko jadi kuat sket..


kau yang bernama kau..
boleh tak jngan bwat aku mcm ni lagi..
kau tw tak aku sakit..??
aku sakit bila kau bwat aku mcm ni..
even for u..
it just a harmless flirt..
but as for me..
it hurts..
it hurts a lot..


kau yang bernama kau..
tolong jngan appear dpan aku lagi..
tolong jngan bwat aku bdebar lagi..
tolong jangan bwat aku hilang kata2 bila dekat ngan kau lagi..
tolong jngan bwat baik dgn aku lagi..
tolong jangan pura2 ambik kisah pasal aku lagi..
tolong jangan bwat aku ingat ko lagi..
tolong jangan bwat aku senyum sorang2 lagi..
sebab aku dah tak boleh hadap semua ni..
sebab aku dah tak boleh tanggung semua ni..
sebab aku dah penat..
aku dah penat asek teringat kat kau..
aku dah penat nangis sebab kau..
aku dah penat rasa bodoh sebab kau..
cukuplah..
GAME OVER..

















tragedi hari raya 1

assalamaulaikum..
bru balik klas..aduhhhhhhhh
dah brapa hari dowh aku tido pkol 4 5 pagi..
ni smua suju la pnye pasal..
asal korang cute sangat..???
ok..berbalik kepada tajuk di atas..
'tragedi hari raya'
bila cakap pasal hari raya niii..
aku mmg automatik akan ingat satu pristiwa yg agak lbih kurang hitam yang aku tak boleh takkan lupa smpai skang..
ha..ni gambar hari raya yang baru ni..yang baju merah ngn biru tu adik aku..yang baju hitam tu..spupu aku..


ckap pasal sepupu nii..
aku mmg sangat rapat ngn spupu sbelah ayah aku..
so..di suatu pagi hari raya nii..
masa tu..aku 6 tahun..cousin ku yang berkenaan dlam crita ni pulak..masa tu drjah satu n yang sorang lagi 6 thun jugak..
alkisahnya..pagi raya tu..
kami 3 orang punya la semangat
nk pi kutip duet raya kat rumah sbelah2 tu kan..
biasalah masa tu kecik g..
zaman2 masa pi rumah orang..
pastu cakap 'kami tak mau masok dah makcik'
dlam hati ckap 'kami nk duet raya je makcik'
haaa..zaman2 tu la..
tpi skang aku dah pencen ye..
mau kena pelangkung klau bwat camtu g..
masa tu..smua pkcik2 kami tngah smbang psal crita orang2 tua dlam umah
kami 3 orang pulak mmg dah bersedia nk bertolak..
tpi..ttba..wuoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!!
pak njang kami ltak van dia tpi jalan dowhhhhhh..


kami pon tngok van tu smbil dlam hati ckap
"van ni..mcm mnarik jer"
n automatik je tiga2 orang msok lam van tu..
aina dok kat tmpat pmandu..
adik dy syukri dok kat sbelah..
aku lak jadik passenger dok kat belakang..
and sekali pk njang aku tinggal kunci daa dlam van..
yg si aina pon..hape lagi..
dipulas-pulasnya kunci tu mcm yg kami slalu tngok ayah kami bwat..
n tnpa orang kat dlam sedar..van tu pon bergerak..
kami yang kat dlam van nihh..
pe gi..
"wuooooooooooo..van bgeraklaa..terror la aina"
ahak3..yang orang kat dlam rumah masih rncak berborak
tngah syok2 kami mnikmati pemanduan aina
yang dah gaya mcm pro tu..
smpai kami pon tak sedar sbenarnya van tu..
bkan bergerak ke depan..
tpi ke belakng..
n dipendekkan cerita..
kami JATUH GAUNG..!!!
apa?????ingat aku main2 ke..???
betol la jatuh..siap jatuh depan rumah orang lagi..
heh..aku taktw la apa reaksi orang tu masa tu..
dah la pagi2 raya..
orang smua nk pi kutip duet raya..
kami boleh pi bwat tragedi plak dpan rumah dy..
tpi masa tu..kami taklah cedera terok sangat..
mmg klam kabut la ayah mak kami mai tngokk..
nsib baik anak dy hidop g kan..
tpi yang tak ley blah nye..
aku ingat g..
aku nangis masa tu..
tapi bkan sebab sakit ke apa..
tapi sebab aku carik beg duet tali pnjang aku tak jmpak..
hahah..sengal btol..
after all..tu laa..tragedi hari raya yang mmg aku paling tak ley lupa..
selepas2 tu..hari ray mmg sangat best..
tpi sejak aku dah besar nih..
rasa best tu bkan sebab aku yang tak sabar nk raya..
tpi sebab aku happy tngok adik aku happy..
heh..husna cheezy..






haaa..klau nk taw..yang pakai tudung hitam ni la aina yang aku cerita kat atas nih..heh..dy la drivernye..